Leden en vooral vrienden,

Na lang nadenken en alles in overweging genomen te hebben, heb ik besloten om geen voorzitter meer te zijn en geen bestuurslid van onze supportersclub te blijven om de reden dat ik er te weinig tijd voor gekregen heb het laatste jaar. Zeker geen onenigheden of ruzie, integendeel want wat een groep hebben wij!

 

Ik wil stoppen als voorzitter maar blijf zeker en vast lid van deze prachtige club en zal dus af en toe zeker nog te zien zijn op de bus maar een prachtige club als deze verdient mensen die er zich voor de volle honderd procent kunnen voor inzetten en dat gevoel heb ik de laatste tijd van mijn kant minder en minder.

 

Bijna acht jaar geleden werd ik voor de leeuwen geworpen als voorzitter en als ik eerlijk ben dan keek ik daar eerst tegenop want wat zou mij dat brengen maar toedoen van een geweldige mensen rondom mij in al die jaren is dit zeker één van mijn van de beste periodes van mijn jonge leven gebleken, ook omdat het natuurlijk van kinds af werd ingegeven door mijn geweldige papa.

 

De vergadering daarnet bracht ook een nieuwe voorzitter met zich mee en ben blij dat zelf mag aankondigen dat misschien de persoon is die dit ook het meeste verdient en dat is mijn pa, wat diene mens allemaal voor onze club doet daar mogen veel mensen achter komen. Ik ben blij dat ik dus de  fakkel mag doorgeven aan de persoon die misschien wel het grootste hart heeft voor de club.

 

Met de huidige bestuursleden ben ik ook gerust dat er ons want ja het blijft altijd ons, een prachtige toekomst te wachten staat, want zoals ik al aankondigde. Wij zijn Bluestars, ons krijgen ze niet klein!!!!

 

Jullie als leden ook bedankt voor alle mooie jaren, ik ben trots dat ik jullie voorzitter mocht zijn in al die jaren. Bedankt supportersclub The Bluestars voor alle mooie momenten en voor alle leden die vrienden werden.

Ik hoor jullie zeker nog en tot binnenkort!

BLUESTARS, BRUGES TILL I DIE!