Stijn Vanhoomissen was lid van onze supportertsclub. Geboren te Dendermonde op 13 oktober 1987 en er ten gevolge van een smartelijk ongeval overleden op 8 oktober 2008.

Tony De Hauwere was café baas waar onze supportersclub jaren vertoefde.

Geboren te Dendermonde 24 februari 1946 en thuis overleden op 5 oktober 2014.

Ludo Van der Vreken(Iceman) bestuurslid van onze supportersclub.

Geboren te Baasrode op 28 juli 1964 en onverwachts overleden te 

Lebbeke op 3 april 2018.

Op 14 september 2018 is Arthur De Lannoy overleden. Tuur was het oudste lid van onze supportersclub. Arthur werd 81 jaar.

Brigitte Cooreman was Café bazin waar onze supportersclub vertoefde. Geboren te Dendermonde 23 augustus 1968 en overleden te Dendermonde op 15 juni 2022.

 

Woensdag 15 juni 2022 nemen we afscheid van een uniek persoon, iemand die altijd klaarstond voor onze supportersclub. Iemand waarvoor niks te veel was, iemand die we nooit vergeten!

 

Een zevental jaar geleden strandden we met onze supportersclub in een gezellig cafeetje dat twee maand erna werd overgepakt door op die moment voor ons onbekende mensen. Met een heel klein hartje wat we konden verwachten, stonden we met heel veel schrik te wachten op wat ons te wachten stond. Met een volledig nieuw bestuur en nieuwe uitbaters merkten we al snel op dat dit de ideale samenstelling was voor enkele mooie jaren die op ons te wachtten stonden, want al snel werden de onbekende mensen al een deel van Bluestars familie.

 

Na enkele jaren sloeg het noodlot toe en kregen we te horen dat ons Brigitte te kampen had met een smerige ziekte. Maar in plaats van ons te laten vallen, zorgden ze ondanks hun eigen grote problemen er toch voor dat het warme nest kon behouden blijven voor onze supportersclub.

 

Brigitte, het ga je goed. Onze supportersclub en zijn leden zullen je nooit maar dan ook nooit te nimmer vergeten. Je was een voorbeeld voor velen maar ondanks je enorme vechtlust heb je de verdomde strijd met die rotte ziekte verloren.

Voor altijd zal je in ons hart zitten, voor altijd een blauwe ster aan de hemel!

 

BEDANKT VOOR ALLES!