Elkeen die meereist met onze bus heeft de taak de bus proper te houden en niet te roken!

Onze chauffeur doet zijn best om de bus net te houden, dit door een aantal plastic zakken op te hangen in de bus om jouw afval in te deponeren.

 

Indien er opmerkingen zijn in verband met de bus of de chauffeur, dien je dit te melden aan een lid van het bestuur of aan de busbegeleiders.

Rechtstreekse aanvallen op de chauffeur worden in geen geval geduld!

 

Er is voldoende drank aan boord (Jupiler, cola, cola zero, water ...), je dient dus geen eigen drank mee te brengen of dit onderweg aan te kopen.

Consumpties op de bus kan je betalen met ons nieuwe ALL-in abonnement of je kan een aparte drankkaart aankopen van 18 (9 drankjes + & gratis).

Sterke dranken zijn ten strengste verboden op de bus!

 

Er wordt aangenomen dat eenieder weet hoeveel drank hij of zij op kan en dit dan ook onder controle houdt. Wie te ver gaat, zal hierop gewezen worden door het bestuur of de busbegeleiders en loopt (bij gebrek aan beterschap) het risico te worden geschorst voor de volgende busreizen.

 

IEDEREEN DIE OP DE BUS STAPT, VERKLAART ZICH AUTOMATISCH AKKOORD MET DEZE REGELS!

 

Ook worden er meestal broodjes voorzien op de bus, voor een broodje betaalt men €2,50. Deze kunnen niet betaald worden met de drankkaart, je dient deze apart aan te kopen.